طريقة عمل سافويار بكريمة الزبادى و المانجو
وقت التحضير : 15 دقيقة
وقت الطهي : 5 دقائق
الوقت الكلى : 20 دقيقة
عدد الاشخاص: 4
الادوات المستخدمه
معلقة
طبق غويط
سكين
وعاء زجاجي صغير
مضرب يد
وعاء
المقادير
12 x قطعة بسكوت السافويار
4 x معلقة كبيرة سكر بودرة
2 x كوب زبادي (سادة)
1 ½ x كوب عصير مانجة (طازج محلي)
1 x معلقة كبيرة مانجة (قطع)
½ x كوب كريمة مخفوقة
الخطوات
- نقطع كل بسكوته الى اربع قطع
- في طبق غويط، نسقي قطع البسكوت بعصير المانجو
- نخلط السكر البودره مع الزبادى بمضرب البيض
- نضيف الكريمه على الزبادى ( علي ٣ مراحل ) و نقلب كويس بعد كل مرحله
- في بولة التقديم، نحط طبقة من كريمة الزبادى و طبقة بسكوت و نكرر الطبقات و اخر طبقة تكون كريمة
- نزوق الوجه بقطع المانجو و ندخلها الثلاجه ساعتين على الاقل قبل التقدم و بس كده، بالهنا و الشفا
ليست هناك تعليقات
أتستمتعين بالطبخ ومساعدة الآخرين بتقديم أفكار الطبخ؟ من فضلك أضيفي افكارك و تعليقاتك