طريقة عمل تمرية بالصور
كرات التمر بالحبهان و السودانى و السمسم . للتقديم مع القهوه
وقت التحضير : 1 ساعة
وقت الطهي : 15 دقيقة
الوقت الكلى : 1 ساعة 15 دقيقة
عدد الاشخاص 12
الادوات المستخدمه
حلة
طبق غويط
صينية
المقادير
1 x كيلو تمر (متشال منه البذر و مفروم)
150 x جرام زبدة (غير مملحه)
1 x كوب بسكوت (بسكوت شاى مطحون)
1 x كوب فول سودانى (متحمص و متكسر)
1 x معلقة صغيرة حبهان (ناعم)
الخطوات
وقت التحضير : 1 ساعة
وقت الطهي : 15 دقيقة
الوقت الكلى : 1 ساعة 15 دقيقة
عدد الاشخاص 12
الادوات المستخدمه
حلة
طبق غويط
صينية
المقادير
1 x كيلو تمر (متشال منه البذر و مفروم)
150 x جرام زبدة (غير مملحه)
1 x كوب بسكوت (بسكوت شاى مطحون)
1 x كوب فول سودانى (متحمص و متكسر)
1 x معلقة صغيرة حبهان (ناعم)
الخطوات
- على نار هاديه جدا حط التمر المفروم و الزبده يدوبوا مع بعض فى الحلة مش اكتر من ربع ساعة
- ارفعهم من عالنار و حطلهم البسكوت المطحون و الحبهان و السودانى و قلبهم 3 دقايق
- قطع العجينه كور صغيرة قد بعض و قلبهم فى السمسم المحمص
ليست هناك تعليقات
أتستمتعين بالطبخ ومساعدة الآخرين بتقديم أفكار الطبخ؟ من فضلك أضيفي افكارك و تعليقاتك