طريقة عمل سلطة البطاطس بالبسلة والجزر بالصور
طريقة لذيذة لعمل سلطة البطاطس بالبسلة والجزر من المطبخ الشرقي
وقت التحضير : 15 دقيقة
وقت الطهي :
الوقت الكلى : 15 دقيقة
عدد الاشخاص 4
الادوات المستخدمه
سكينة حامية
طبق غويط
المقادير
2 x معلقة كبيرة بقدونس طازج (مفروم)
2 x عدد فلفل أحمر حلو (مقطع)
1 x معلقة صغيرة فلفل اسود مطحون
1 x كوب بصل أخضر (مقطع صغير)
1 x معلقة صغيرة بصل (بودرة)
1 x كوب زبادي
1 x معلقة صغيرة ملح (او حسب الرغبة)
1 x معلقة كبيرة عصير ليمون
1 x معلقة كبيرة زيت زيتون
1 x معلقة صغيرة أوراق ريحان
½ x كيلو بطاطس (مسلوقة ومقطعة مكعبات كبيرة)
¼ x كيلو بسلة (و جزر مسلوقين)
الخطوات
- اخلطي الزبادي وبودرة البصل وعصير الليمون وملح وفلفل جيدا وضيفي الفلفل الأحمر الحلو والريحان ثم ضيفي زيت الزيتون على مراحل .
- ضيفي البصل الأخضر والبقدونس والبسلة والجزر والبطاطس ثم قدميها بألف هنا وشفا .
ليست هناك تعليقات
أتستمتعين بالطبخ ومساعدة الآخرين بتقديم أفكار الطبخ؟ من فضلك أضيفي افكارك و تعليقاتك