طريقة عمل الكفتة المشوية الدايت
الكفتة المشوية الدايت |
بطريقة لذيذة و سهلة تعلمي طريقة عمل الكفتة المشوية الدايت
وقت التحضير : 10 دقائق
وقت الطهي : 20 دقيقة
الوقت الكلى : 30 دقيقة
عدد الاشخاص 2
الادوات المستخدمه
صينية بايركس
طبق مسطح
المقادير
3 x معلقة كبيرة زيت زيتون
3 x معلقة كبيرة بقدونس طازج (مفروم)
3 x عدد فص ثوم مهروس
2 x عدد بيضة
1 x معلقة صغيرة فلفل اسود مطحون (او حسب الرغبة)
1 x معلقة صغيرة ملح (او حسب الرغبة)
½ x كيلو لحمة مفرومة
الخطوات
وقت التحضير : 10 دقائق
وقت الطهي : 20 دقيقة
الوقت الكلى : 30 دقيقة
عدد الاشخاص 2
الادوات المستخدمه
صينية بايركس
طبق مسطح
المقادير
3 x معلقة كبيرة زيت زيتون
3 x معلقة كبيرة بقدونس طازج (مفروم)
3 x عدد فص ثوم مهروس
2 x عدد بيضة
1 x معلقة صغيرة فلفل اسود مطحون (او حسب الرغبة)
1 x معلقة صغيرة ملح (او حسب الرغبة)
½ x كيلو لحمة مفرومة
الخطوات
- اول حاجة هنقوم بتجهيز الفرن بتسخين الشواية الخاصة بالفرن.
- بعدين نضع بعض نقاط زيت الزيتون على صينية الفرن.
- بعد كده نخلط اللحم المفروم والثوم والبقدونس والبيض مع الملح والفلفل.
- و نعجن الخليط ثم تشكل منه أصابع صغيرة الحجم متساوية.
- بعد كده نضع أصابع الكفتة في صينية الفرن و نسيبها في الفرن حتى يكتمل النضج ثم تقدم بألف هنا و شفا.
المصدر: محشي.كوم
ليست هناك تعليقات
أتستمتعين بالطبخ ومساعدة الآخرين بتقديم أفكار الطبخ؟ من فضلك أضيفي افكارك و تعليقاتك