Header Ads

طريقة عمل سافويار بكريمة الزبادى و المانجو

سافويار بكريمة الزبادى و المانجو

سهلة التحضير و خفيفه جدا

وقت التحضير : 15 دقيقة
وقت الطهي : 5 دقائق
الوقت الكلى : 20 دقيقة
عدد الاشخاص: 4

الادوات المستخدمه

معلقة
طبق غويط
سكين
وعاء زجاجي صغير
مضرب يد
وعاء

المقادير

12 x قطعة بسكوت السافويار
4 x معلقة كبيرة سكر بودرة
2 x كوب زبادي (سادة)
1 ½ x كوب عصير مانجة (طازج محلي)
1 x معلقة كبيرة مانجة (قطع)
½ x كوب كريمة مخفوقة

الخطوات
  1. نقطع كل بسكوته الى اربع قطع
  2. في طبق غويط، نسقي قطع البسكوت بعصير المانجو
  3. نخلط السكر البودره مع الزبادى بمضرب البيض
  4. نضيف الكريمه على الزبادى ( علي ٣ مراحل ) و نقلب كويس بعد كل مرحله
  5. في بولة التقديم، نحط طبقة من كريمة الزبادى و طبقة بسكوت و نكرر الطبقات و اخر طبقة تكون كريمة
  6. نزوق الوجه بقطع المانجو و ندخلها الثلاجه ساعتين على الاقل قبل التقدم و بس كده، بالهنا و الشفا

ليست هناك تعليقات

أتستمتعين بالطبخ ومساعدة الآخرين بتقديم أفكار الطبخ؟ من فضلك أضيفي افكارك و تعليقاتك

يتم التشغيل بواسطة Blogger.