طريقة عمل الناتشوز باللحم المفروم

الناتشوز باللحم المفروم

2 أشخاص  
30 دقيقة

اخترنا لكِ من حساب @samar_moheeb علي انستقرام طريقة سهلة ومكونات بسيطة للناتشوز باللحم المفروم، جربيها وأخبرينا برأيك؟

المقادير

2 فص ثوم مفروم
علبه محفوظة فاصوليا حمراء ومغسولة و متصفيه
2 ملعقة كبيرة صلصه طماطم
1/2 ك لحم بقري مفروم
فلفل حار حسب الرغبه
فلفل اخضر و الوان مقطع صغير
توابل (ملح فلفل بابريكا جنزبيل قرفه زعتر شطه )
كوب موتزاريلا

طريقة التحضير 

1. تحمر اللحمه في معلقتين زيت زيتون و نضيف البصل و التوم والفلفل

2. ثم صلصه الطماطم و التوابل كلها و نضيف ٢ كوب ماء و لمدة نصف ساعه

3. أضيفي الفاصوليا في طبق نضع الناتشوز و نضع عليه التشيلي " اللحمه المعصجه " و في طاسه تيفال ندهنها زيت علي نار هاديه

4. نضع الموتزاريلا ونضفها علي التشيلي و نقطع بصل اخضر للتزيين

ليست هناك تعليقات

أتستمتعين بالطبخ ومساعدة الآخرين بتقديم أفكار الطبخ؟ من فضلك أضيفي افكارك و تعليقاتك

يتم التشغيل بواسطة Blogger.