طريقة عمل شوربة الجزر بالكمون بالصور
شوربة الجزر بالكمون من الاطباق السريعة و سهلة التحضير
وقت التحضير : 10 دقائق
وقت الطهي : 20 دقيقة
الوقت الكلى : 30 دقيقة
عدد الاشخاص 4
الادوات المستخدمه
معلقة خشب
حلة
خلاط
طبق غويط
المقادير
- 2 x كوب مرق الدجاج
- 1 x معلقة صغيرة فلفل اسود مطحون
- 1 x معلقة صغيرة ملح
- 1 x عدد بصلة
- 1 x كوب لبن كامل الدسم
- ½ x معلقة كبيرة كمون
- ½ x كيلو جزر (مبشور، ومنظف، ومقطع حلقات رقيقة)
- ½ x معلقة صغيرة فص ثوم مهروس
- ¼ x كوب كريمة لبّاني
الخطوات
- في حله متوسطة هنسخن مرق الدجاج ويضاف إليها البصل المقطع، ملح، فلفل أسود وشرائح الجزر وحبوب الكمون .
- هنسيبها على نار متوسطة تغلي حتى تمام النضج .
- هنرفع من على النار وتطحن بواسطة خلاط كهربائي .
- تضاف الكريمة الطازجة وتغلى مرة واحد ثم ترفع من النار تغرف فى اطباق التقديم بالهنا والشفا.
ليست هناك تعليقات
أتستمتعين بالطبخ ومساعدة الآخرين بتقديم أفكار الطبخ؟ من فضلك أضيفي افكارك و تعليقاتك