طريقة عمل شوربة الخضار المصرية
يقدم مطبخ طبق اليوم بالصور طريقة عمل شورة الخضار المصرية الصحية واللذيذة. تمتعي بطبخ اطباق الشوربة باسلوب الطبخ المصري.
المقادير:
*كيس مكرونة صينية (نودلز)
*ملعقة أكل كبيرة شوفان
*جزر مقطع قطع صغيرة
*بندورة مقطع قطع صغيرة
*فلفل بارد مقطع قطع صغيرة
*ملح
*بهار
* ماء للسلق
طريقة التحضير:
* تسلق الخضار جيداً.
* يضاف إليه النودلز وتسلق معه.
* يضاف الشوفان ويترك حتى يذوب مع النودلز والخضار.
* توضع عليه بهارات النودلز والملح وقليل من البهار.
* تمزج جيداً مع بعض وتترك مدة 5 دقائق ثم ترفع من على النار وتقدم في طبق الشوربة وتقدم ساخنة.
أرسلي طريقة عمل شوربة الخضار المصرية
هل تريدي مشاركة العائلة والأصدقاء بهذه الوصفة؟ أنقري الزر ادناه لترسليها بالبريد الالكتروني أو لتخزنيها على شبكتك الاجتماعية المفضلة.
حبيبي هذه الطريقة عمرها ما كانت طريقة العمل المصرية
ردحذفإنت من فين جايب الوصفة دي ؟؟؟؟؟
كتير زاكية وعجبتنا وانا باشكر اللي كتبها على المنتدى والطريقة حلوة كتير
ردحذفمش وحشة بس دى مش مصرية خاااااااااااااااااااالص
ردحذفياريت ياجاعة حد يقولى يعنى ايه كلة الشوفان والنودلز بالمصرى وشكرا لكم
ردحذفديه مش مصريه
ردحذفمش حلوة
ردحذفشوفي طريقتي انا
ردحذفالمقادير
1- 2حبة بطاطس
2- 3 كوسة
3- 3 جزر
4- بصلة
5- ربع كيلو بسلة خضراء
6- ربع كيلو فاصوليا خضراء
7- مقدار كباية شاي لسان عصفور وشعرية
8- 3 فلفل حار ملح وفلفل وبهارات
9- 2لتر مرق
10- مقدار كباية شاي عصير طماطم
الطريقة
تقطع الخضروات قطع صغيرة وتفصص البسلة والفاصوليا ونضع في الشاورمة اولا البسلة والفاصوليا يغلو غلوة وبعدين نضيف لهم باقي الخضروت وبعدين نحمر لسان العصفور والشعرية ونضيفها علي الخضروات ونضع البهارات والملح والفلفل وعصير الطماطم ونتركها نصف ساعة حتي تنضج وبالهنا والشفا
مع تحيات
زينب حمدي @ قصر الباسل