10‏/07‏/2010

طريقة عمل شوربة الخضار المصرية

يقدم مطبخ طبق اليوم بالصور طريقة عمل شورة الخضار المصرية الصحية واللذيذة. تمتعي بطبخ اطباق الشوربة باسلوب الطبخ المصري.

المقادير:

*كيس مكرونة صينية (نودلز)

*ملعقة أكل كبيرة شوفان

*جزر مقطع قطع صغيرة

*بندورة  مقطع قطع صغيرة

*فلفل بارد مقطع قطع صغيرة

*ملح

*بهار

* ماء للسلق

طريقة التحضير:

* تسلق الخضار جيداً.

* يضاف إليه النودلز وتسلق معه.

* يضاف الشوفان ويترك حتى يذوب مع النودلز والخضار.

* توضع عليه بهارات النودلز والملح وقليل من البهار.

* تمزج جيداً مع بعض وتترك مدة 5 دقائق ثم ترفع من على النار وتقدم في طبق الشوربة وتقدم ساخنة.
أرسلي طريقة عمل شوربة الخضار المصرية

هل تريدي مشاركة العائلة والأصدقاء بهذه الوصفة؟ أنقري الزر ادناه لترسليها بالبريد الالكتروني أو لتخزنيها على شبكتك الاجتماعية المفضلة.

‏هناك 7 تعليقات:

  1. غير معرف13 أبريل, 2011

    حبيبي هذه الطريقة عمرها ما كانت طريقة العمل المصرية
    إنت من فين جايب الوصفة دي ؟؟؟؟؟

    ردحذف
  2. غير معرف10 أغسطس, 2011

    كتير زاكية وعجبتنا وانا باشكر اللي كتبها على المنتدى والطريقة حلوة كتير

    ردحذف
  3. غير معرف12 أكتوبر, 2011

    مش وحشة بس دى مش مصرية خاااااااااااااااااااالص

    ردحذف
  4. غير معرف05 مايو, 2012

    ياريت ياجاعة حد يقولى يعنى ايه كلة الشوفان والنودلز بالمصرى وشكرا لكم

    ردحذف
  5. غير معرف28 يوليو, 2012

    ديه مش مصريه

    ردحذف
  6. غير معرف27 مارس, 2013

    مش حلوة

    ردحذف
  7. غير معرف27 مارس, 2013

    شوفي طريقتي انا
    المقادير
    1- 2حبة بطاطس
    2- 3 كوسة
    3- 3 جزر
    4- بصلة
    5- ربع كيلو بسلة خضراء
    6- ربع كيلو فاصوليا خضراء
    7- مقدار كباية شاي لسان عصفور وشعرية
    8- 3 فلفل حار ملح وفلفل وبهارات
    9- 2لتر مرق
    10- مقدار كباية شاي عصير طماطم
    الطريقة
    تقطع الخضروات قطع صغيرة وتفصص البسلة والفاصوليا ونضع في الشاورمة اولا البسلة والفاصوليا يغلو غلوة وبعدين نضيف لهم باقي الخضروت وبعدين نحمر لسان العصفور والشعرية ونضيفها علي الخضروات ونضع البهارات والملح والفلفل وعصير الطماطم ونتركها نصف ساعة حتي تنضج وبالهنا والشفا
    مع تحيات
    زينب حمدي @ قصر الباسل

    ردحذف

قد تحبين ايضا

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...