Header Ads

طريقة عمل ريش بتلو مشوية

ريش بتلو مشوية
ريش بتلو مشوية

تعلموا طريقة عمل الريش البتلو المشوية على طريقتي الخاصة

وقت التحضير : 10 دقائق
وقت الطهي : 30 دقيقة
الوقت الكلى : 40 دقيقة

عدد الاشخاص 4

الادوات المستخدمه

طبق غويط
سكين
شواية كهربائية

المقادير

1 x معلقة كبيرة عصير (بصلة)
1 x معلقة صغيرة ملح (او حسب الرغبة)
1 x كيلو ريش
1 x معلقة صغيرة فلفل اسود مطحون (او حسب الرغبة)
1 x معلقة كبيرة عصير (ليمونه)

الخطوات
  1. هنتبل اللحم بالملح و الفلفل و عصير البصل و الليمون
  2. هنسيبها لمدة ساعة في التتبيلة
  3. و بعد كده هنشويها على الشواية و نختبرها بطرف السكين حتى تمام السوى و بعدين تُقدم بألف هنا
محشي. كوم

ليست هناك تعليقات

أتستمتعين بالطبخ ومساعدة الآخرين بتقديم أفكار الطبخ؟ من فضلك أضيفي افكارك و تعليقاتك

يتم التشغيل بواسطة Blogger.