طريقة عمل أجنحة دجاج سبايسى - طبق اليوم بالصور

جديد

Post Top Ad

17‏/02‏/2017

طريقة عمل أجنحة دجاج سبايسى


أجنحة الدجاج الحارة من أشهر مقبلات المطبخ الأمريكى, والوصفة دى من أحلى وصفات أجنحة الدجاج الى ممكن تلاقيها.

وقت التحضير : 1 ساعة 25 دقيقة
وقت الطهي : 50 دقيقة
الوقت الكلى : 2 ساعتين 15 دقيقة

عدد الاشخاص 2

الادوات المستخدمه

ورق زبدة
سكينة حامية
صينية
فوطة مطبخ
حلة صغيرة

المقادير

12 x عدد أجنحة دجاج
6 x معلقة كبيرة زبدة
1 x عدد فص ثوم (مفروم)
1 x معلقة صغيرة ملح خشن
¼ x كوب الصوص الحار

الخطوات
  1. هنجيب حلة صغيرة وهنملى ربعها بالماء, وهنحط جواها شبكة سلك ونسيبها على نار عالية لحد ما الماء يغلى.
  2. هننزع أطراف أجنحة الدجاج وهنكسرها بالسكينة من عند المفصل وهنحطها فى الشبكة السلك ونغطى الحلة ونوطى النار ونسيبها تستوى على البخار 10 دقائق.
  3. هنشيل الأجنحة من على الشبكة وننشفها بحرص وبعدين نجيب صينية نفرش فيها فوط مطبخ ونرص عليها الأجنحة وتدخل الثلاجة لمدة ساعة.
  4. هنسخن الفرن على درجة حرارة 180 وفى الصينية هنستبدل فوط المطبخ بورق زبدة و تدخل الفرن 20 دقيقة وبعدين نقلبها على الجانب الآخر ونسيبها كمان 20 دقيقة.
  5. فى بولة كبيرة هنسيح الزبدة ونضيف الثوم والملح والصوص ونخلطهم كويس.
  6. لما الأجنحة تخرج من الفرن هنضيفها للبولة ونقلبها فى الصوص كويس وبكدة تبقى جاهزة للتقديم.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

أتستمتعين بالطبخ ومساعدة الآخرين بتقديم أفكار الطبخ؟ من فضلك أضيفي افكارك و تعليقاتك

Post Bottom Ad